ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης ενώ πήγαινε σχολείο

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρχές του Aστυνομικού Tμήματος Αλμωπίας Πέλλας

Την απόπειρα αρπαγής της 11χρονης κόρης τους κατήγγειλαν στις αρχές δύο γονείς στην Πέλλα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέφερε το κορίτσι στη μητέρα του, τη στιγμή που πήγαινε στο σχολείο του το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου, περί τις 9:00, σε χωριό της Πέλλας, ένα αυτοκίνητο τύπου βαν την πλησίασε και προσπάθησε να την πάρει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Το περιστατικό φαίνεται πως δεν έγινε αντιληπτό ούτε από τον αδερφό του κοριτσιού αλλά ούτε και από τη γιαγιά του, η οποία προπορευόταν σε απόσταση. 

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρχές του Aστυνομικού Tμήματος Αλμωπίας Πέλλας.

Η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε πως επρόκειτο για δύο άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένου τύπου όχημα. Την καταγγελία μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας η μητέρα της 11χρονης. 

Οι αστυνομικοί εξέτασαν μέχρι στιγμής συγγενικά πρόσωπα της μαθήτριας που κατά την ώρα του διερευνόμενου συμβάντος βρίσκονταν κοντά της, δίχως όμως να αντιληφθούν κάτι ύποπτο, ενώ αρνητικά είναι και τα αποτελέσματα για την ύπαρξη οχήματος στην περιοχή με τα χαρακτηριστικά που περιέγραψε η 11χρονη.

Αρπαγή βρέφους

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο διάστημα σημειώθηκε αρπαγή βρέφους μέσα από το Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο Ιωαννίνων, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και πήρε το μωρό, που νοσηλευόταν εκεί μετά από εισαγγελική παραγγελία. 

Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, χωρίς όμως αυτό να διαπιστωθεί.

Όταν ζήτησε να πάρει το βρέφος οι γιατροί δεν τον άφησαν. Ωστόσο, εκείνος κατάφερε να το αρπάξει και να φύγει από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, πήγε το παιδί σε συγγενικό σπίτι, όπου τον εντόπισαν οι Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες είχαν ειδοποιηθεί από τους γιατρούς. 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button