ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Καρέ-καρέ ο τρόμος από το τροχαίο στην Παραλιακή Ηρακλείου – Κόβει την ανάσα το βίντεο -ντοκουμέντο από τη σφοδρή πρόσκρουση

Έσπασε κάγκελα και «μπούκαρε» σε μάντρα προκαλώντας μεγάλες καταστροφές – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα – Ζημιές σε 5 οχήματα της μάντρας και ένα σταθμευμένο

Ώρα 3 τα ξημερώματά της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, ο οδηγός ΙΧ που κινείται με υπερβολική ταχύτητα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, χάνει τον έλεγχο του οχήματος προσκρούει στο κράσπεδο σπάει τα κάγκελα και καρφώνεται σε μάντρα αυτοκινήτων προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημίες σε τουλάχιστον 5 οχήματα.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις εικόνες να σοκάρουν ο νεαρός οδηγός είχε άγιο και μεταφέρθηκε με τραύματα στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στην παραλιακή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα από τις επικίνδυνες αυτές εικόνες καθώς εκείνη την ώρα δεν διέσχιζαν το δρόμο και τα πεζοδρόμια πεζοί.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα εντός της επιχείρησης ενώ ακόμα και η ρόδα του αυτοκινήτου προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της Μάχης της Κρήτης λίγα μέτρα παρακάτω.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button