Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Καλοκαιρινό διεθνές φιλικό έδωσε ο Διγενής Κοσκινού




Dodekanisos

O Διγενής Κοσκινου, σε μια επανάληψη της περυσινής επιτυχίας, διοργάνωσε διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την Ολλανδική ομάδα SC KOOTSTERTILLE. Ο αγώνας έλαβε χώρα στο δημοτικό γήπεδο Κοσκινού, και διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και την συμβολή του προέδρου της κοινότητας Κοσκινού, Γιάννη Τσούλλου.
Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση αποτέλεσε μια γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας. Ο αγώνας έληξε με νίκη για την Ολλανδική ομάδα με σκορ 1-3, αφήνοντας άψογες εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν.
Παράλληλα με τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε και φιλική συνάντηση μεταξύ των μελών των διοικήσεων των δύο ομάδων, όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες για μελλοντική συνεργασία και αθλητικές ανταλλαγές.
Ο πρόεδρος του Διγενή Κοσκινού, Μιχάλης Μαχραμάς, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε για δεύτερη φορά την SC KOOTSTERTILLE. Ο φιλικός αγώνας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή μας και την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας με ομάδες από το εξωτερικό.”
Ο Γιάννης Τσούλλος, πρόεδρος της κοινότητας Κοσκινου, τόνισε: “Ο Διγενής Κοσκινου αποτελεί μια αξιόλογη αθλητική ομάδα που συμβάλλει ενεργά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής μας. Η διοργάνωση αυτού του φιλικού αγώνα αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δυναμικής και του αθλητικού πνεύματος που διακρίνει την ομάδα.”
Ο δήμος Ρόδου μέσω αντιπροσωπείας του, συνεχάρη τις δύο ομάδες για την άψογη διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο παιχνιδιού, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η φιλική αναμέτρηση θα αποτελέσει αφορμή για την ανάπτυξη στενότερων σχέσεων μεταξύ των δύο ομάδων και την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους.




Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button