ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Καλοκαιρινός: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους Ηρακλειώτες που μου ανέθεσαν την ευθύνη να διοικήσω το Ηράκλειο»

«Θα επενδύσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα επενδύσω όλο μου το είναι για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες στο δικαίωμα στην πόλη για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει μαζί και το οποίο προφανώς συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους, από την επόμενη μέρα»

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες που απόψε μου ανέθεσαν την ευθύνη να διοικήσω για τα επόμενα πέντε χρόνια το δήμο αυτής της σπουδαίας πόλης, το δήμο Ηρακλείου», ανέφερε ο κ. Καλοκαιρινός.

Ο κ. Καλοκαιρινός, ανέφερε μεταξύ άλλων «”Το δικαίωμα στην πόλη” παρουσίασε έναν προγραμματικό λόγο που όπως δείχνει το εκλογικό αποτέλεσμα είχε απήχηση στην κοινωνία του δήμου Ηράκλειου».

Παράλληλα ανέφερε ότι «πριν από λίγο δέχτηκα το τηλεφώνημα του συνυποψήφιού μου Μιχάλη Καραμαλάκη που με συνεχάρη και με τον οποίο συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του Ηρακλείου για το καλό της πόλης για το καλό του δήμου αυτού. Θέλω επίσης εκτός από το δικό του αγώνα να χαιρετίσω τον αγώνα της Μαρίας Καναβάκη και του Δημήτρη Δουλουφάκη».  

Την ίδια ώρα είπε ότι «θα επενδύσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα επενδύσω όλο μου το είναι για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες στο δικαίωμα στην πόλη για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει μαζί και το οποίο προφανώς συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους, από την επόμενη μέρα».

Τέλος συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του κ. Καλοκαιρινού, ο οποίος καταλήγοντας στη δήλωσή του, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη μητέρα του και την οικογένειά του. Χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, τα παιδιά μου τη Λουίζα και τον Ανδρέα, και τον αδερφό μου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button