ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Καλοκαίρι στο Καστρί 2024 – Γεμάτο χρώματα, αρώματα, θετική ενέργεια και πλήθος εκδηλώσεων!

Το Καλοκαίρι στο νότο και συγκεκριμένα στο Καστρί του Δήμου Βιάννου είναι γεμάτο χρώματα, αρώματα, θετική ενέργεια και πλήθος εκδηλώσεων που αναμένεται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Οι εκδηλώσεις ανοίγουν με το πρωτοποριακό 2ο Graffiti Festival στις 28-29 και 30 Ιουνίου, όπου καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα συναντιούνται στο γραφικό λιμανάκι του Καστρίου, για να το μετατρέψουν σε έναν ατέλειωτο καμβά με θέματα θαλασσινά.

Ο Ιούλιος μας επιφυλάσσει δύο δυνατές συγκινήσεις με τους Νίκο και Αντώνη Ξυλούρη να έρχονται στις 19 Ιουλίου για να ντύσουν με τους διονυσιακούς ήχους τους μια βραδιά, όπως μόνο αυτοί ξέρουν και την ανεπανάληπτη Ματούλα Ζαμάνη να ρίχνει άγκυρα στις 31 Ιουλίου, με καινούριο ήχο, καινούρια τραγούδια, καινούρια χαρά. Σε ένα κόσμο που όλο μας στενεύει, με μοναδικό όπλο την αγάπη και τη μοιρασιά.

Αύγουστος είναι αυτός! Αέρα στα πανιά μας και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται ακόμη πιο πλούσιες! Στις 3 του μήνα, «του Κάστρου ο Ταχυδρόμος», Δημήτρης Θεοδοσάκης παρουσιάζει το τελευταίο του πόνημα με τίτλο « Στον Μέγα Ελαιώνα» και το ίδιο βράδυ χορεύουμε σε ρυθμούς 80ς- 90ς σε ένα τρελό Port Party με τον Dj Nikos Doxastakis.

Zamani poster 2x1_page-0001.jpg

Στις 6 Αυγούστου το «Θέατρο Κρήτης» μας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί τση Ευτυχίας» και στις 8 του ίδιου μήνα, ένα μοναδικό πάντρεμα με τους Βασίλη Σταυρακάκη, Ψαρογιώργη, Γιώργο Μανωλάκη, Ιάκωβο Πατεράκη και Αντώνη Σταυρακάκη, μας υπόσχεται μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό. Το τριήμερο 16,17 και 18 Αυγούστου το 2ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Βιάννου, « Βεντέμα στο Καστρί», γίνεται πλέον θεσμός, με εκθέτες από όλο το Δήμο να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ, την Παρασκευή 16/8, θα μας διασκεδάσει ο Νεκτάριος Σαμόλης με το συγκρότημά του, στη γιορτή του Ξινόχοντρου, στο Χόνδρο Βιάννου και το Σάββατο 17/8 « Οι παρέες ξανασμίγουν» στο λιμανάκι του Καστρίου με τους Χρήστο Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Δεληκούρα ( από τα «Παιδιά από την Πάτρα»), το Γιώργο Σαρρή ( από τους « Ζιγκ ζαγκ»), το Θοδωρή Παπαδόπουλο ( από την « Οπισθοδρομική Κομπανία») και την Ευδοκία Ράπτη.

Το Φεστιβάλ κλείνει στις 18/8 με Dj Party και μαζί του κλείνουν και οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Καλή Αντάμωση!

Ekdilwseis brochure_page-0001.jpg

 

Ekdilwseis brochure_page-0001.jpg

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button