ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τελευταίο αντίο στην άτυχη Νεκταρία – “Της έκανα ΚΑΡΠΑ αλλά ήταν ήδη νεκρή” σοκάρει διερχόμενος οδηγός (vid)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία διερχόμενου οδηγού, που σταμάτησε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη Νεκταρία.

 

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες το μεσημέρι την 51χρονη Νεκταρία, που έχασε τη ζωή της στο σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Χερσονήσου, και πιο συγκεκριμένα επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, λίγο πριν το τούνελ. 

Η μηχανή της αδικοχαμένης Νεκταρίας Χαλκιαδάκη-Παπαχρονάκη συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 
Η 51χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγωγή από το Οροπέδιο Λασιθίου, εργαζόταν στα ξενοδοχεία και ζούσε στην Ανάληψη Χερσονήσου. Ήταν μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει και γιαγιά. 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία διερχόμενου οδηγού, που σταμάτησε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη Νεκταρία. 
«Ερχόμουν από πίσω, αλλά δεν πρόλαβα να δω τι έγινε. Το μόνο που είδα ήταν τη γυναίκα πεσμένη στη μέση του δρόμου. Σταμάτησα, επειδή είμαι και στον Ερυθρό Σταυρό Αγίου Νικολάου, να κάνω ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα. Της έκανα γύρω στη μισή ώρα ΚΑΡΠΑ, αλλά δυστυχώς είχε χάσει τη ζωή της», είπε ο διερχόμενος οδηγός, δείχνοντας στην κάμερα της “ΚΡΗΤΗ TV” τα χέρια που ήταν ακόμη μέσα στο αίμα της αδικοχαμένης Νεκταρίας. 

Πώς έγινε το κακό 

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Χερσονήσου. Η 52χρονη Νεκταρία κινούταν με τη μηχανή της στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Χερσόνησο. Εκείνη τη στιγμή συγκρούεται με Ι.Χ. που κινείτο στο ίδιο ρεύμα! Αυτό που εξετάζεται ως σενάριο είναι η 51χρονη να προσπαθούσε να κάνει αναστροφή για να μπει μέσα σε βενζινάδικο. 
Η μηχανή της άτυχης γυναίκας με τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε για δεκάδες μέτρα, ενώ η ίδια έφερε συντριπτικά τραύματα… Παρά τις όποιες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς η άτυχη 51χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. 
Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη πολύ αργά για την οδηγό της μοτοσυκλέτας. 
Προκειμένου να καταγράψουν το συμβάν και να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του Β’ Σταθμού Τροχαίας του ΒΟΑΚ, που διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. 

15 νεκροί το 2024 

Η Κρήτη εξακολουθεί να πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στους δρόμους της. Από την αρχή του έτους μέχρι και χθες, 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στο νησί. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button