ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κέιτ Μίντλετον: Χαμογελαστή στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τον καρκίνο (vid)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνόδεψε τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα στην καθιερωμένη παρέλαση του Trooping the Color

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε το πρωί του Σαββάτου (15.06.2024) την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωσή με καρκίνο όπου πλήθος κόσμου περίμενε να τη δει έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.  

Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε με αυτοκίνητο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 10 το πρωί, με τον Τζορτζ να κάθεται ανάμεσα στην Κέιτ και τον Γουίλιαμ, ενώ η Σάρλοτ και ο Λούις κάθονταν απέναντι και θα συμμετάσχει στο Trooping the Colour, που σηματοδοτεί τους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στη συνέχεια συνόδεψε τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα στην καθιερωμένη παρέλαση του Trooping the Color. 

Στις φωτογραφίες μάλιστα μέσα στην άμαξα μαζί με τα παιδιά της έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή. 

Στη συνέχεια βρέθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι θα παραστεί στο Trooping the Colour και ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν στη μάχη μετά τη διάγνωση του καρκίνου της.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν διαρροές ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάνει την έκπληξη και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού, έστω και για λίγο βάζοντας έτσι τέλος στην παραφιλολογία για την υγεία της χωρίς ωστόσο να είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button