ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κρήτη: Κριτική Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση στην σκιά των αγροτικών κινητοποιήσεων – Σε εξέλιξη η εκδήλωση της ΝΕ (vid)

Σε εξέλιξη εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εκδήλωση πραγματοποιείται σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στο Ηράκλειο από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για την κοπή της πίτας, παρουσία του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών της Κρήτης στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, ο οποίος σχολίασε τα μέτρα της κυβέρνησης υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων των αγροτών.  

Ειδικότερα ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. λαμβάνει μέτρα μόνο και μόνο για να γυρίσουν πίσω τα τρακτέρ και αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Ηράκλειο σε εκπροσώπους αγροτών στην ΕΑΣΗ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το διάλογο με τους αγρότες , σχολιάζοντας πως χωρίς ανάταξη του πρωτογενούς τομέα και  διασύνδεσή  με τη μεταποίηση και τον  τουρισμό, οι αγρότες θα είναι ξένοι στον τόπο τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε σε προβλήματα από την κλιματική κρίση, αλλά και προβλήματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον ΕΛΓΑ καυτηριάζοντας ότι δεν είναι δυνατόν με τόσες ζημιές οι αγρότες να μην αποζημιώνονται, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αδιανόητο την ώρα που η αύξηση στο κόστος παραγωγής είναι τεράστια, ακόμη δεν έχει καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος  Κατανάλωσης στο πετρέλαιο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους αγροτών που του έθεσαν τα προβλήματά τους, συνοδευόταν από τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτές και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νησί.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button