ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πάει Ιεράπετρα αντί Παγκρήτιο ο Γιούχτας!

Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την πρεμιέρα του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από έλεγχο που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο αγωνιστικός χώρος αλλά και άλλοι χώροι (πλην αποδυτηρίων) κρίθηκαν ακατάλληλοι για να φιλοξενήσουν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα Ρόδου.

Έτσι, από τη στιγμή που και το «Γεντί Κουλέ» δεν είναι διαθέσιμο το προσεχές σαββατοκύριακο, λόγω του αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο για την Super League 1, το παιχνίδι Γιούχτας-Διαγόρας οδεύει προς το Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας.

Εκεί αγωνιζόταν πέρσι ο ΟΦΙ, έχει άδεια διεξαγωγής αγώνων SL2 και στην παρούσα φάση πληροί τις προϋποθέσεις για την πρεμιέρα του Γιούχτα.

Μάλιστα, οι Αρχανιώτες ήδη προετοιμάζονται για την διοργάνωση του παιχνιδιού στην Ιεράπετρα, με προπόνηση το Σάββατο στο Βουζουνεράκειο και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Αναμένεται πλέον και η επίσημη ανακοίνωση της Super League 2 για τον ορισμό του αγώνα Γιούχτας-Διαγόρας στο Βουζουνεράκειο, όπως και τον ορισμό του υπόλοιπου προγράμματος της πρεμιέρας το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button