Διεθνής επικαιρότητα

Ισπανία: 49χρονος κρατούσε 12χρονη ως σκλάβα του σεξ επί πέντε χρόνια

Ένα σοκαριστικό συμβάν αποκαλύφθηκε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, τις τελευταίες ώρες, με 49χρονο άνδρα να  φέρεται να κρατούσε ως σκλάβα του σεξ ένα 12χρονο κορίτσι για πέντε χρόνια.

Ο δράστης που συνελήφθη κρατούσε σε τρύπα στο υπόγειο του γραφείου του την ανήλικη, ενώ στον χώρο εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία ο 49χρονος μεταχειριζόταν το κορίτσι ως σκλάβα του σεξ, σε μια υπόθεση που θυμίζει εκείνη της απαγωγής της Νατάσα Κάμπους από τον διαβόητο αιμομίκτη βιαστή Γιόζεφ Φριτσλ στην Αυστρία.

Ισπανικά μέσα μεταξύ των οποίων και το Ultima Hora αναφέρουν ότι ο δράστης -κάτοικος της Μαγιόρκα, χωρίς ποινικό μητρώο μέχρι τώρα- ταξίδεψε το 2015 σε αφρικανική χώρα προκειμένου να υιοθετήσει ένα κορίτσι, αλλά σκόνταψε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Μόλις ο συλληφθείς βρήκε τη μητέρα του κοριτσιού της υποσχόταν μια καλύτερη ζωή στη Μαγιόρκα. Αφότου έγινε εικονικός γάμος μητέρα και κόρη μετακόμισαν στη νήσο των Βαλεαρίδων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα έζησε για κάποιο διάστημα με τον δράστη, προτού τερματίσει τον εικονικό γάμο και μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα, αλλά η 12χρονη κόρη της παρέμεινε με τον 49χρονο, ο οποίος προφανώς ασκούσε πίεση στη μητέρα απειλώντας την ότι θα την καταγγείλει στις Αρχές και θα απελαθεί.

Ο δράστης φέρεται να κράτησε την επιμέλεια της ανήλικης, με την οποία έμενε σε φάρμα στον δήμο Αλγάιντα της Μαγιόρκα και στη διάρκεια των πέντε αυτών χρόνων την κακοποίησε επανειλημμένα, σε σημείο που την έκανε σεξουαλική του σκλάβα, ενώ σκόπευε να φέρει στη Μαγιόρκα και την αδελφή του θύματός του.

Φοβούμενη μήπως και η άλλη κόρη της έχει την ίδια μοίρα με την 12χρονη, η μητέρα αποτάθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas», που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. Η οργάνωση κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, που οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου.

Στην έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας και ερευνούν κατά πόσον ο συλληφθείς είχε καταγράψει τους βιασμούς της 12χρονης και μοιραζόταν το υλικό με άλλους παιδεραστές στο Διαδίκτυο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button