Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Συνεχίζεται η δίκη του Ειδικού Φρουρού από την Καστοριά που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί-Αναβολή για την υπόθεση της Ανθής Λινάρδου

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Συνεχίστηκε σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας από το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η εκδίκαση της έφεσης του Ειδικού Φρουρού από την Καστοριά όπου στις 11 Μαρτίου 2017,δολοφόνησε οδηγό ταξί σε ερημική τοποθεσία. 

Σε πρώτο βαθμό, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστηριο Κοζάνης, ο καθομολογίαν δράστης, Ειδικός Φρουρός, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,  χωρίς ελαφρυντικά και του επιβλήθηκε δις ισόβια ποινή κάθειρξης. 

Κατά την ακροαματική διαδικασία, το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου 2024, σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης.

Όπως όλα δείχνουν, δεν φαίνεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας η δίκη του Ειδικού Φρουρού από την Καστοριά, ενώ αναβλήθηκε η υπόθεση της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2016, στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου 2025.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button