ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εθνική Ελλάδος: Εκτός αποστολής ο Παπανικολάου λόγω τραυματισμού

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα, η οποία εκκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου (“Γ. Καμάρας»” 19:00) και τον τελευταίο των European Qualifiers με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου (“OPAP Arena”, 21:45).

Στην πρώτη συγκέντρωση της “γαλανόλευκης”, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, από την οποία αποδεσμεύτηκε λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Παπανικολάου.

 

Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button