Διεθνής επικαιρότητα

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία

Η κακοκαιρία Elias πλήττει και τη Φθιώτιδα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα η βροχόπτωση είναι έντονη.

Στη Λαμία σημειώθηκαν καταιγίδες, ενώ μετά τις 10.30 το βράδυ στο κέντρο της πόλης έπεσε και χαλάζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δρόμοι κατακλύστηκαν από νερά, η κίνηση των οχημάτων ωστόσο γινόταν χωρίς προβλήματα.

Στη συμβολή των οδών Σκληβανιώτη και Μακροπούλου, νωρίτερα είχε υποχωρήσει η άσφαλτος και στο τμήμα αυτό του δρόμου έχουν τοποθετηθεί κώνοι και κορδέλες, ώστε το πρόβλημα να είναι ορατό από τους διερχόμενους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε video από το κέντρο της Λαμίας.

 

Αρκετά ήταν τα περιστατικά που κλήθηκε η Π.Υ. για να απομακρύνει νερά από πλημμυρισμένα κτήρια, ενώ η έντονη κεραυνική δραστηριότητα προκάλεσε ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα οι τεχνικοί να καλούνται να αποκαταστήσουν τις βλάβες, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα κάτω από καταρακτώδη βροχή.

 

Σε δύο περιοχές η αστυνομία χρειάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας της μεγάλης συσσώρευσης νερών.

Στην οδό Τσεκούρα, στο δημοτικό διαμέρισμα της Ροδίτσας Λαμίας στην περιοχή Κένταυρος, από όπου διέρχεται ο χείμαρρος του Ξηριά και στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, από το το ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής ώς το κόμβο της Αγίας Μαρίνας. Μάλιστα στον δρόμο αυτό, ακινητοποιήθηκε ένα όχημα.

Η κακοκαιρία Elias, θα παραμείνει στη Φθιώτιδα, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που δείχνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα θα την πλήξει με σφοδρότητα από το βράδυ της Τρίτης ως το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή: tvstar.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button