ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τραγωδία σε συναυλία της Taylor Swift στη Βραζιλία – Πέθανε 23χρονη

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη για την απώλεια της 23χρονης, γράφοντας στο Instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις, αλλά είμαι συντετριμμένη από την απώλεια μίας θαυμάστριας νωρίτερα απόψε πριν από το show μου»

Μια 23χρονη φαν της Taylor Swift στο Olimpico Nilton Santos του Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία, “έσβησε” ξαφνικά, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της τραγουδίστριας. Η νεαρή κοπέλα, η οποία φέρεται να λιποθύμησε και να υπέστη ανακοπή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πάντως, οι θαυμαστές που παρευρέθηκαν στη συναυλία κατήγγειλαν κακές συνθήκες στον συναυλιακό χώρο με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Swift διέκοψε για λίγο τη συναυλία για να δοθεί νερό στους θαυμαστές, ενώ εθεάθη και η ίδια να πετά μπουκάλια με νερό στο κοινό.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βραζιλίας, Flavio Dino, δήλωσε στο X ότι το υπουργείο θα εφαρμόσει «κανόνες έκτακτης ανάγκης» σχετικά με την πρόσβαση στο νερό σε παραστάσεις και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις.

Ενώ οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου, ο δήμος θα απαιτήσει από την εταιρεία παραγωγής να λάβει πιο αυστηρά μέτρα.

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη για την απώλεια της 23χρονης, γράφοντας στο Instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις, αλλά είμαι συντετριμμένη από την απώλεια μίας θαυμάστριας νωρίτερα απόψε πριν από το show μου. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό. Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες που έχω, εκτός από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button