ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μετά την ΚΕΔΕ ο πρόεδρος της ΠΕΔ – Πιθανότατα αύριο η συγκρότηση σε Σώμα

Παραπολιτικά

Μετά την ΚΕΔΕ ο πρόεδρος της ΠΕΔ – Πιθανότατα αύριο η συγκρότηση σε Σώμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΠΕΔ Κρήτης θα δείξει αν όλα βαίνουν πλέον καλώς

Αύριο, εξ όσων μαθαίνω, θα συγκληθεί το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Κρήτης που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για να συγκροτηθεί σε Σώμα. Και η αυριανή συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΠΕΔ Κρήτης θα δείξει αν όλα βαίνουν πλέον καλώς, καθώς θα γίνει και η εκλογή του νέου προέδρου, που ως φαίνεται θα είναι ο Γιώργος Μαρινάκης, ως νικητής του ψηφοδελτίου των αρχαιρεσιών. 
Δεν ξέρω βέβαια αν έκλεισαν τώρα μετά τις εκλογές της ΚΕΔΕ οι “πληγές” που είχαν ανοίξει τότε… Ούτε και κανένας γνωρίζει τι θα γίνει ενόψει των αρχαιρεσιών του ΕΣΔΑΚ, που ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός δικαιωματικά θεωρεί, και δεν έχει άδικο, ότι, αν και δεν είναι δική του δουλειά τα απορρίμματα αφού το Ηράκλειο παράγει τα περισσότερα, τότε τίνος είναι, αλλά ίσως χρειάζεται ακόμη λίγη συζήτηση και μασάζ! Και να ξέρετε ότι σε πολλές περιπτώσεις το μασάζ απαγορεύεται στην αποκατάσταση των μυών! 
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο, πώς αποτιμάται η εκλογή της ΚΕΔΕ, που ούτε γραμμές πέρασαν, ούτε η συσπείρωση των εκλογών στο πρόσωπο του Δούκα τον Οκτώβριο επανεμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο. Παρ’ όλα αυτά, η Κρήτη μια χαρά τα κατάφερε με Γιαλιτάκη, Καραμαλάκη και Κεγκέρογλου. Βεβαίως όλα τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονταν μετ’ επιτάσεως από το νησί ούτε ακούστηκαν ούτε ειπώθηκαν! 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button