ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οδεύει προς Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη του ΟΑΧ

Μπάσκετ

Οδεύει προς Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη του ΟΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφωνία μεταξύ των δύο σωματείων για τη μεταγραφή της νεαρής αθλήτριας

Όπως όλα δείχνουν, η Άννα Λαγωνικάκη αναμένεται να αποτελέσει παίκτρια του Παναθηναϊκού, καθώς το «τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΑ Χανίων, ώστε η νεαρή αθλήτρια να ξεκινήσει προπονήσεις στην Αθήνα. 

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ: 

«O OAX γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό των Χανίων ότι σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων που παραχώρησε ο πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Τζινευράκης έγινε ξεκάθαρη εξήγηση γιατί δεν μπορεί να γίνει ελεύθερη μεταγραφή -αυτή συγκεκριμένα την περίοδο- της αθλήτριας, Αννας Λαγωνικάκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Ωστόσο, ο ΟΑΧ εργάστηκε με τον Παναθηναϊκό και βρήκε τη λύση, δίνοντας τη συγκατάθεσή του ώστε να προπονείται η Χανιώτισσα αθλήτρια με τον Παναθηναϊκό και όταν με το καλό ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις μεταγραφές να μπορέσει να μεταγραφεί εκεί. 

Ο ΟΑΧ ευχαριστεί το σωματείο του Παναθηναϊκού για την πολύ ευγενική προσέγγιση που είχε σε αυτό το θέμα και προφανώς εύχεται ό,τι καλύτερο στην Λαγωνικάκη για την οποία δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας της. Περιμένουμε με τη σειρά μας με χαρά να δούμε την Λαγωνικάκη να διαπρέπει». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button