ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έγινε ο Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο…

O καθιερωμένος Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στα γραφεία του Συνδέσμου πάνω από το κλειστό γυμναστήριο Λίντο, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. 
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, o εκπρόσωπος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκη Ε. και πρώην Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κ. Ζερβός Ε., μεταφέροντας τον χαιρετισμό και τις ευχές του Υπουργού που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων κ. Πιτσούλης Γ., ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς Κ., ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Μαρκάκης Χ., ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Καλαϊτζάκης Γ., το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. κ. Μαγκανάς Α., η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κ. Παντελλίδης Μ., ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. κ. Σμυρνάκης Ο., οι φίλοι και συνεργάτες από την εταιρεία Nets Company, καθώς επίσης και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας. 

    Μετά τον αγιασμό και τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων, ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μπουφάν και των φούτερ τα οποία μοιράστηκαν στα μέλη μας και έγιναν με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Κρήτης την οποία και ευχαριστούμε θερμά, όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτσούλη Γ. ο οποίος στηρίζει όλες τις δράσεις του Συνδέσμου μας. 
Αμέσως μετά το λόγο ανέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χριστινάκης Επαμεινώνδας, δίνοντας οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα της Ένωσης και θέτοντας παράλληλα τους στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Κατόπιν ακολούθησε ενημέρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν από τον κ. Καλαϊτζάκη, ο οποίος μετέφερε όλες τις οδηγίες τις Ομοσπονδίας και συζήτησε όλες τις απορίες που υπήρχαν σχετικά με τα πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν άμεσα. 
    Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του Συνδέσμου, δίνοντας την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση. 

Αγιασμός ΣΥΔΚΑΚ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button