ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θα ψάξουν μόνο την ουσία στο επόμενο παιχνίδι τους οι Ουκρανοί…

Χαρούμενος ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου μετά το ιδανικό ξεκίνημα της Ρουμανίας στο Euro…

Oι δηλώσεις του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε Ρουμάνο παντού στον κόσμο. Ξέρω ότι ήταν μαζί μας σήμερα. Ήταν μια φανταστική προσπάθεια από την ομάδα μου. Αν είχατε αμφιβολίες, νομίζω ότι μπορείτε να με πιστέψετε τώρα που αυτή είναι μια εξαιρετική ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά είναι απίστευτο. Από τότε που ήρθα στην εθνική ομάδα, πέρασα δύσκολες στιγμές. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Είχαμε και άλλες μεγάλες παραστάσεις. Είχαμε χρυσές γενιές με μεγάλες παραστάσεις, αλλά αυτή η γενιά αντιπροσωπεύει την ψυχή. Αυτή η ομάδα έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια σε όλα. Τόσο μεγάλη καρδιά όσο αυτή η ομάδα, κανείς δεν είχε ποτέ. Αυτή η γενιά είναι χωρίς όρια. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις. Η οικογένειά μου έχει ζήσει κάθε στιγμή μαζί μας. Έπρεπε να στείλω τέσσερα αυτοκίνητα για να τους παραλάβω, οπότε πρέπει να τα ευχαριστήσω που ήρθαν μαζί μας. Η οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα για μένα. Ακόμα κι αν δεν ήμουν προπονητής, η οικογένειά μου και εγώ πιθανότατα θα ήμασταν όλοι εδώ σήμερα»».

Την ουσία θέλουν στο επόμενο παιχνίδι τους οι Ουκρανοι σύμφωνα με τον Ρεμπρόφ…

Αναλυτικά όσα είπε o τεχνικός της Ουκρανίας: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ουδείς περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, αυτό με τη Σλοβακία.Θα πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας και να προετοιμαστούμε.

Η Ρουμανία είναι μία καλή ομάδα, το είχα πει. Ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και το έδειξαν σήμερα. Τώρα, οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στη Σλοβακία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button