Διεθνής επικαιρότητα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σύρο: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στη Σύρο.

Αυτοκίνητο μάρκας Polo, κόκκινου χρώματος, με κατεύθυνση προς Ερμούπολη, έχασε τον έλεγχο έξω από το Super Market Σκλαβενίτη και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη μηχανή, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 49χρονου αναβάτη της μοτοσυκλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου και να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονισμένη η σύζυγος του θύματος, η οποία δε μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ εκείνη σώθηκε απο θαύμα καθώς οδηγούσε άλλη μηχανή και όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της.

Αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία, ενώ στο σημείο βρέθηκε πυροσβεστικό όχημα με Πυροσβέστες και εργαζομένους του δήμου οι οποίοι έριξαν ροκανίδια στο οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοτοσυκλέτα κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο από τη σύγκρουση και βρέθηκε 70 μέτρα πιο μακριά, ενώ το αυτοκίνητο έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές.

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε, πέρα των ευθυνών και των αιτίων που θα διερευνήσει η αστυνομία, πως στο συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει ελλιπής φωτισμός και κακοτεχνίες στο οδόστρωμα.

Πηγή: cyclades24.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button