ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θέλουν το δικό τους “παλατάκι” στην ομάδα μπάσκετ του Αγίου Νικολάου!

Στον Άγιο Νικόλαο κάνουν όνειρα και πιστεύουν στα θαύματα. Λογικό είναι αφού ζουν και αναπνέουν σε μια πόλη με αυτό το όνομα…

Αυτό ισχύει και στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου που έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ και ενώ μπροστά της έχει ένα καθοριστικό παιχνίδι (αν και είναι πολύ νωρίς) στην έδρα της Πεδιάδας. Ανεξάρτητα από το αγωνιστικό κομμάτι στον Άγιο βάζουν κι άλλους στόχους!

Ήδη θεωρείται θέμα  χρόνου να μπουν καθίσματα στο μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας ενώ στη συνέχεια το όραμα της διοίκησης είναι η τοποθέτηση παρκέ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει για τον σκοπό αυτό οι επαφές με την δημοτική αρχή που είναι έτοιμη να…δώσει τη σκυτάλη σε μια νέα! Αλλά φυσικά οι επαφές θα συνεχιστούν μέχρι την επίτευξη του στόχου και με το νέο δημοτικό συμβούλιο! Άλλωστε ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα και γεμίζει το κλειστό αξίζει ένα μικρό παλάτι! «Προσπαθούμε να χτίσουμε μία μπασκετική κουλτούρα στον κόσμο και με χαρά βλέπουμε ότι ανταποκρίνεται. Σε κάθε ματς το γήπεδο γεμίζει ασφυκτικά από 400-500 άτομα, είναι πλέον ένα γεγονός για την πόλη.

Βλέπουν ότι με την ομάδα ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι που δεν έπεσαν ως κομήτες στο μπάσκετ και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι στέρεο. Η ομάδα μας είναι άπειρη ακόμα, τα πιο πολλά παιδιά τα μαζέψαμε από τα μονά αλλά δε βιαζόμαστε να δούμε αποτελέσματα», έχει πει με το…come back της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ ο ταμίας της ομάδας και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Θανάσης Μπέργκοβιτς.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button