ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Η πιο μεγάλη των συγκεντρώσεων» – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Η Καρδίτσα το βράδυ της Παρασκευής έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης της ΝΔ στις εκλογές της 9η Ιουνίου.

Η προσέλευση του κόσμου, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, που διοργάνωσε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, ήταν μεγάλη και συγκινητική.

Παρών και ο Ανδρέας Ζαμπούκας  που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Τον συνδέει μάλιστα στενή φιλία με τον πρώην υπουργό και βρέθηκε από νωρίς στο γραφείο του με αφορμή την εκδήλωση.

Οι δύο άνδρες περπάτησαν μέχρι το Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

«Η πιο μεγάλη των συγκεντρώσεων» δήλωσε εντυπωσιασμένος ο Ανδρέας Ζαμπούκας από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Όπως και όλοι οι υποψήφιοι προσκεκλημένοι του Κώστα Τσιάρα. Η Ελίζα Βοζενμπεργκ, η Ε.Μελέτη, η Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, ο Πύρρος Δήμας Θ.Καραχάλιος, Γ.Πλιούμης, Ορέστης Ορμάν.

Το ποσοστό της ΝΔ στην πληγωμένη Θεσσαλία στις επερχόμενες κάλπες είναι ένα στοίχημα για όλα τα στελέχη του κόμματος που προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες πως η ανασυγκρότηση της περιοχής είναι επιτακτική ανάγκη για την κυβέρνηση και στόχος της ΝΔ είναι η Θεσσαλία  να αποτελέσει παράδειγμα  για όλη την Ευρώπη στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων  της κλιματικής κρίσης.

Η μεγαλειώδης αυτή γαλάζια συγκέντρωση την Παρασκευή στην Καρδίτσα ήταν απόδειξη για όλους πως το κόμμα στις 9 Ιουνίου θα είναι όχι μόνο πρώτο αλλά και ενισχυμένο σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2019.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button