ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η καταγραφή ενός τροχαίου, ο λόγος του επεισοδίου στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου – Μια σύλληψη συγγενή της τραυματισμένης γυναίκας

Τι ακριβώς έγινε το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που έφερε αναστάτωση στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη νύχτα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν αστυνομικοί ζήτησαν από τους συγγενείς μιας τραυματισμένης γυναίκας να συνεργαστούν και να πάνε στην τροχαία για την καταγραφή του ατυχήματος.

Το περιστατικό ξεκίνησε με ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο ύψος του Λατζιμά, κατά το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα. Η τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν πολλοί συγγενείς της, ανησυχώντας για την κατάσταση της υγείας της.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο νοσοκομείο είχαν ειδοποιηθεί για το ατύχημα και ήθελαν να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να μεταβούν στο τμήμα τροχαίας για να καταθέσουν σχετικά με το περιστατικό. Ωστόσο, οι συγγενείς αντέδρασαν έντονα στις οδηγίες των αστυνομικών και η κατάσταση εκτονώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους συγγενείς επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς και φέρεται να χτύπησε και τον σεκιουριτά. Το επεισόδιο οδήγησε σε μεγαλύτερη αναστάτωση, απαιτώντας την παρέμβαση των αστυνομικών για την αποκατάσταση της τάξης. Τελικά, έγινε μία σύλληψη σε σχέση με το συμβάν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button