ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο λιμάνι του Ηρακλείου το Blue Horizon; – «Τόσο κράτησε το πένθος για τον Αντώνη;» (pics)

Την επόμενη ημέρα της κηδείας του το πλοίο που «έφυγε» από τη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο εθεάθη μέσα στη μαύρη νύχτα να φορτώνει στο λιμάνι

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που φτάνουν σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο neakriti.gr από αναγνώστες μας στις οποίες απεικονίζεται το πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Ηράκλειο, παρά τις αποφάσεις τις εταιρίας για την αντικατάστασή του.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη, που έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί το πλοίο, με αποτέλεσμα να πνιγεί στα νερά του Πειραιά, έρχονται στο φως φωτογραφίες από το πλοίο να ξεφορτώνει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με απόφαση της εταιρίας το πλοίο επρόκειτο να αντικατασταθεί από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου, και το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο θα πραγματοποιούσε άλλο πλοίο της εταιρίας.

Παρόλα αυτά το πλοίο Blue Horizon εθεάθη τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα στο λιμάνι του Ηρακλείου να φορτώνει και να ξεφορτώνει με ριπή οφθαλμού και πριν από τις 6 το πρωί είχε φύγει.

Οργισμένοι οι αναγνώστες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει αναρωτιούνται «Μας λένε ότι έφυγε η blue star από την γραμμή αλλά δεν έφυγε;», «Τόσο κράτησε το πένθος για τον Αντώνη;». «Ήταν τελικά το Blue Horizon;».

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του 36χρονου Αντώνη πραγματοποιήθηκε χθες στον Άγιο Νικόλαο, με τραγικές φιγούρες τα αδέρφια του εκλιπόντος τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ποτέ ξανά τον αγαπημένο τους αδερφό.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button