Διεθνής επικαιρότητα

Η γαλλική πλατφόρμα γνωριμιών αποκλειστικά για αστυνομικούς και στρατιωτικούς – Πώς λειτουργεί

Ένας διαφορετικός ιστότοπος γνωριμιών έχει αρχίσει να λειτουργεί στη Γαλλία καθώς έχει σαν αποκλειστικό σκοπό να φέρει σε επαφή γυναίκες που αναζητούν σύντροφο με χωροφύλακες, αστυνομικούς και στρατιωτικούς.

Πρόκειται για το το La Femme de ton chef. Στόχος αυτής της πλατφόρμας είναι να «ανατρέψει τους κώδικες», ενώ ταυτόχρονα είναι «σχεδιασμένη για στρατιωτικούς και άνδρες με αξία».

«Όλα ξεκίνησαν από έναν συνδρομητή που επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε για τους περιορισμούς του, ρωτώντας με χιουμοριστικό ύφος αν θα μπορούσα να του βρω κάποια», λέει η ιδρύτρια και Ιnstagrammer Κλεμάνς Ανρί. «Δεν πίστευα πραγματικά σε αυτό, το έκανα χειροκίνητα στην αρχή, και είδα ότι υπήρχε ζήτηση», προσθέτει.
Η ίδια είναι παντρεμένη, όπως αναφέρει το bfmtv.com με αξιωματικό του στρατού και της ήρθε η ιδέα να σχεδιάσει μια πλατφόρμα για εργένηδες που θα επιτρέπει σε «αξιόπιστους άνδρες» να «χτίσουν μια μόνιμη και σταθερή σχέση».

«Έγινε λίγο επαγγελματικό», εξηγεί. «Δεν υπάρχουν φωτογραφίες και είναι ανώνυμο, αλλά ξέρω ποιοι είναι οι άνδρες που συστήνω, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ειλικρινείς», τονίζει.

Πρακτικά, ο ιστότοπος φέρνει σε επαφή γυναίκες – και αποκλειστικά γυναίκες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου – με άνδρες στρατιώτες, χωροφύλακες και αστυνομικούς – επίσης αποκλειστικά.

Πως λειτουργεί

Σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό ιστότοπο γνωριμιών, τα προφίλ στο La Femme de ton chef είναι όλα «αυστηρά επιλεγμένα» από τον ιδρυτή του.

«Θα δημοσιεύσω την παρουσίασή τους (έναντι αμοιβής 89 ευρώ) την οποία θα διαβάσουν γυναίκες που επίσης θέλουν να χτίσουν μια ικανοποιητική και ευτυχισμένη ζωή μαζί. Για να έρθουν σε επαφή με έναν «άνδρα αξίας», ωστόσο, οι γυναίκες πρέπει να πληρώσουν 4,99 ευρώ ανά προφίλ, με μερικούς περιορισμούς. Ωστόσο, ο σύνδεσμος πληρωμής αποστέλλεται μόνο την ημέρα της γνωριμίας «επειδή έχει ήδη συμβεί να έχουν βρει κάποιον στο μεταξύ».

Σε αντίθεση με το Tinder και τα παρόμοια, ο στόχος είναι να ενισχύσει τη συντροφικότητα. Στην πραγματικότητα, μπορεί κανείς να έρχεται σε επαφή μόνο με δύο ή τρεις άνδρες την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η πλατφόρμα καλεί επίσης τις γυναίκες υποψήφιες να «ανοιχτούν ειλικρινά», όπως κάνουν και οι άνδρες που γράφουν στην Κλεμάνς, όπως αυτός ο 31χρονος έφεδρος: «Είμαι ήσυχος από τη φύση μου, φαρσέρ και βάζω συχνά τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Όσον αφορά τα χόμπι, μου αρέσει ο κινηματογράφος, η πεζοπορία, οι πολιτιστικές επισκέψεις και εκδρομές, το θέατρο, η αεροναυπηγική, η ιστορία, τα ταξίδια στη Γαλλία ή στο εξωτερικό για ένα Σαββατοκύριακο ή ένα δεκαπενθήμερο. Μου αρέσουν επίσης τα παιχνίδια και το διάβασμα», γράφει αυτός ο ψηλός, ανώνυμος άνδρας, ύψους 1,83 μ. και «ελαφρώς μυωπικός».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button