ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν μπορώ χωρίς αυτήν», λέει η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού – Σοκάρουν οι εικόνες (vid)

Τα σημάδια της κακοποίησης στο πρόσωπο και στο σώμα προκαλούν αποτροπιασμό

Οι πληγές στα πόδια, έχουν καθηλώσει το 3χρονο κορίτσι σε κρεβάτι του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε με αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι να σοκάρουν ακόμα τους πιο έμπειρους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ. Οι μέρες ξεγνοιασιάς, όπως αυτές που βλέπουμε, κράτησαν όπως φαίνεται πολύ λίγο στη ζωή της ανήλικης.

Το παιδί εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή σε άθλια κατάσταση, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως υπέφερε. Ο σύντροφος της μητέρας οδηγήθηκε στη φυλακή και η επιμέλεια δόθηκε στον παππού και στη γιαγιά της μικρής, που στα δικαστήρια ξέσπασαν.

Στο Live News μιλάει η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, που πλέον διεκδικεί την επιμέλεια της κόρης του.

«Ζητάω απλά να έχω τη μικρή. Δεν ζητάω τίποτα άλλο γιατί από τότε που έκανα τη μικρή, έχω μόνο τη μικρή» είπε η μητέρα του παιδιού στο LIVE NEWS.

O πατέρας της μικρής δηλώνει οργισμένος. Είναι βέβαιος πως ο 23χρονος χτυπούσε την κόρη του και περιμένει να μάθει μέσα στις επόμενες μέρες αν υπήρξε κι σεξουαλική κακοποίηση.

«Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται. Άμα βγει, να προσέχει. Δεν θα έχει καλό τέλος

«Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται. Άμα βγει, να προσέχει. Δεν θα έχει καλό τέλος», είπε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Η μητέρα του παιδιού μας λέει πως δεν είχε αντιληφθεί τα όσα περνούσε η κόρη της. Πίστευε πως τα σημάδια είχαν να κάνουν με ατυχήματα της μικρής, στα οποία έτυχε να μην είναι μπροστά η ίδια.

Επιμένει πως ο 23χρονος σύντροφός της, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή, δεν υπήρξε ποτέ επιθετικός απέναντι στην κόρη της.

Επιμένει πως ο 23χρονος σύντροφός της, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή, δεν υπήρξε ποτέ επιθετικός απέναντι στην κόρη της.

«Δεν μου είχε δείξει κάτι. Με τη μικρή ήταν καλή η σχέση τους. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Και όταν έγινε όλο αυτό, τότε τα είδα όλα»

Με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού να λέει:

«Η μητέρα είναι πολύ καλή μάνα».

Πριν από τρία χρόνια έγιναν γονείς αλλά η σχέση γρήγορα τους διαλύθηκε. Η μητέρα κράτησε την επιμέλεια και ο βιολογικός πατέρας έβλεπε την κόρη του, δίχως εντάσεις και προβλήματα.

Τα πάντα άλλαξαν όταν η γυναίκα έκανε σχέση με τον 23χρονο κατηγορούμενο. Η μικρή εμφανιζόταν συχνά με σημάδια στο σώμα που σε όλες τις περιπτώσεις αποδίδονταν σε πτώσεις και ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

«Ένα λάθος έκανε το παιδί μας. Το έχει μετανιώσει. Εδώ μεγάλωσε το μωράκι μου και ήρθε ένας καταραμένος να το ακουμπήσει. Την πήρε από εμένα. Ούτε το μωρό δεν μπορούμε να δούμε τώρα στο νοσοκομείο», είπε η γιαγιά του παιδιού

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν γείτονας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να ενημερώσει για τα επίμονα κλάματα του παιδιού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα τον 23χρονο αλλά και το κοριτσάκι που έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

«Απλά γιατί; Γιατί να το κάνει αυτό στο παιδί; Δεν υπήρχε λόγος», είπε η μητέρα του παιδιού.

«Αυτός της έλεγε πως είχε χτυπήσει στο μπάνιο» είπε ο πατέρας.

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ διαπίστωσαν πως το άτυχο κορίτσι είχε κακοποιηθεί και παλιότερα.

Η μητέρα της μικρής αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

«Φορούσε παντελόνι και δεν είχα παρατηρήσει τα σημάδια. Όταν την ρώτησα πού χτύπησε μου είπε στο πάρκο», πρόσθεσε.

Ενδεικτικό για τις συνθήκες που ζούσε το 3χρονο κοριτσάκι είναι ότι στις 20 Μαΐου είχε εντοπιστεί να περιφέρεται μόνο του σε δρόμους του Ηρακλείου. Η μητέρα του, που βρισκόταν στη δουλειά, είχε αφήσει και τότε το παιδί υπό την επίβλεψη του 23χρονου που χθες οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το δράμα του παιδιού προκαλεί τις τελευταίες μέρες οργή, συγκίνηση και θλίψη. Για ένα κορίτσι καταδικασμένο να υποφέρει. Ένα κορίτσι με πληγές σωματικές και ψυχικές. Ένα αγγελούδι που πρέπει να πάρει βοήθεια για να μπορέσει κάποια στιγμή, να αφήσει πίσω τα όσα έζησε.

Φωτογραφίες που σοκάρουν

Οι φωτογραφίες με το μελανιασμένο σώμα του παιδιού σοκάρουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης έστειλε τη φωτογραφία με το παιδί χτυπημένο στη μητέρα.

Στο μήνυμα της έγραφε: «Έλα γρήγορα στο σπίτι., Έχει χτυπήσει η μικρή στο μπάνιο. Στο ορκίζομαι χτύπησε στο μπάνιο».

«Θέλω απλά να είμαι μαζί της, να την έχω»

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο LIVE NEWS, λέγοντας πως δεν είχε καταλάβει πως το παιδί είχε κακοποιηθεί.

«Δεν πήρα χαμπάρι γιατί όταν άλλαζα με τη μικρή κοιτούσα συγκεκριμένα πράγματα. Της μιλούσα και δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Την Παρασκευή όταν μου τηλεφώνησε και μου είπε πως χτύπησε τα είδα όλα. Ήμασταν μαζί 6 μήνες αλλά μέναμε μαζί 10 ημέρες. Δεν ξέκοψα με την οικογένειά μου. Όταν ήμουν μπροστά ήταν όλα εντάξει, σαν να μην γινόταν τίποτα. Χτες πήγα να την δω και δεν με αφήσανε. Θέλω απλά να είμαι μαζί της, να την έχω. Χτες που δεν την είχα δεν μπορούσα να λειτουργήσω, δεν μπορώ χωρίς αυτήν».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button