ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Βραδινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παλιά εθνική

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν μόνο κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο στην παλιά εθνική οδό, στο τμήμα από κόμβο Γαζίου έως τη διασταύρωση που οδηγεί στον Κρουσώνα, ωστόσο δεν κλείνουν οι κόμβοι καθώς οι βελτιώσεις στο οδόστρωμα γίνονται βραδινές ώρες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Περιφέρεια Κρήτης, «στα πλαίσια του έργου “Bελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022” σας γνωρίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη 04/10/2023 και αύριο Πέμπτη 05/10/2023 θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της παλαιάς εθνικής οδού στο τμήμα από τον κόμβο Γαζίου έως και τη διασταύρωση για Κρουσώνα.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν μόνο κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών όλοι οι κόμβοι που συμβάλλουν στο εν λόγω τμήμα θα παραμείνουν ανοικτοί και η κυκλοφορία επί της παλαιάς εθνικής οδού θα πραγματοποιείται εναλλάξ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button