ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ όταν είδε στο διαδίκτυο το σπίτι του ισοπεδωμένο στο Κορακοβούνι – ” Δεν έμεινε τίποτα, μου έκαναν 40.000 ευρώ ζημιά” δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο neakriti.gr (pics)

Mετά την επιδρομή των βανδάλων με σφυριά και βαριοπούλες που άφησαν το σπίτι ερείπιο και έτοιμο για κατεδάφιση

«Δικό μου είναι το κατεστραμμένο σπίτι που δείξατε  το αναγνώρισα,  εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αυτού που το κατάστρεψαν ολοσχερώς. Η ζημιά είναι πάνω από 40.000 ευρώ. Έσπασαν και τη στέγη…» ήταν οι πρώτες λέξεις του Ανδρέα Φουντούλη μιλώντας στο neakriti.gr όπου είδε το βράδυ της Κυριακής το σπίτι του σε φωτογραφία μετά την επιδρομή των βανδάλων με σφυριά και βαριοπούλες όπου τα έσπασαν όλα στο Κορακοβούνι.

 

Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση

Πρόκειται για έναν από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών στην περιοχή που το περασμένο Σαββατοκύριακο μια παρέα νεαρών με λοστάρια και βαριοπούλες του κατέστρεψαν σπίτια και γκρέμισαν σκάλες και τοίχους. Ο Ανδρέας Φουντούλης το πληροφορήθηκε και εν συνεχεία το είδε στο ρεπορτάζ του neakriti.gr και της Κρήτη TV καθώς εκείνος δε ζει στην Κρήτη.

Ο Ανδρέας Φουντούλης μένει στο νησί της Σαλαμίνας στην Αθήνα άλλα είναι ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εξοχικής κατοικίας στην οδό Ιωάννη Τσαρούχη στην περιοχή Κορακοβούνι στο Ηράκλειο.

Πριν λίγες ημέρες ειδοποιήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο ότι το σπίτι του έχει καταστραφεί ολοσχερώς από αγνώστους.
Ως εργολάβος οικοδομών ο ίδιος υπολογίζει την ζημιά σε πάνω από 40.000ευρώ.

Δεν είναι μόνο η καταστροφή αλλά σημειώθηκε και κλοπή καθώς μέσα σε παλαιό έπιπλο υπήρχαν δυο χρυσά δαχτυλίδια και 480 ευρώ για ώρα ανάγκης όπως μας είπε χαρακτηριστικά μα και μια γεννήτρια μεγάλου κυβισμού η οποία έγινε «καπνός» όπως και οι δράστες.

Κορακοβούνι επίθεση

 

Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση

Επί δύο ημέρες έσπαγαν και λεηλατούσαν με μανία το σπίτι που είναι έτοιμο για κατεδάφιση.
 Οι παραβατικοί νεαροί με τα μηχανάκια τους χωρίς αριθμό συχνάζουν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη λίγα μέτρα πιο πέρα.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά από επίθεση σε όχημα στην ίδια περιοχή όπου άγνωστοι έκαψαν αγροτικό όχημα.

«Έχουν πέσει οι τοίχοι, τα παράθυρα λείπουν, έσπασαν το τζάκι, την οροφή, σκάλες …μόνο τα τσιμέντα έχουν μείνει όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φουντούλης στο neakriti.gr. «Εδώ μιλάμε για μίσος. Αυτό ήτανε κάτι άλλο. Τόσα χρόνια σ΄αυτή τη γειτονιά δεν έχει συμβεί το παραμικρό» πρόσθεσε.

Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση
Κορακοβούνι επίθεση

Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε ο κ. Φουντούλης το σπίτι του στην Κρήτη ήταν πριν από 5 χρόνια περίπου, δεν είχε σχέσεις με άλλους παρά μόνο με την οικογένεια του, επίσης τόνισε ότι δεν έχει μαλώσει ποτέ με κάποιον στην περιοχή

Μαζεύει στοιχεία για να πάει στον εισαγγελέα καθώς από την αστυνομία δεν βρήκε ανταπόκριση όπως του είπαν «αυτά συμβαίνουν σε ερημικές περιοχές».

Κορακοβούνι επίθεση

 

Κορακοβούνι επίθεση

 

Κορακοβούνι επίθεση

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button