Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ζ. Μάρας: Η Δημοτική Αρχή φαίνεται χαμένη,όχι στην μετάφραση,στην μετάβαση

Η Δημοτική Αρχή φαίνεται χαμένη,όχι στην μετάφραση,στην μετάβαση.

Στην μετάβαση από το γοητευτικό《θα τα στρώσουμε όλα》της προεκλογικής περιόδου στο άβολο《τρέχουν τα προβλήματα κατά την διοίκηση και αδυνατούμε να τα αντιμετωπίσουμε》περίπου 9 μήνες μετά…

Ο πρώην ΟΑΠΝ και νυν Υπεραντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού(με την απορρόφηση και της Κοβεδαρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης) αδυνατεί να διαχειριστεί απλά θέμα ,τα οποία ήταν για πολλά χρόνια 《στρωμένα》.

Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το υπό εγκατάλειψη Δ.Α.Κ. Κοζάνης,η αδυναμία για τη λειτουργία του κοινού στο Λιάπειο Κολυμβητήριο πριν βγεί ο Ιούνιος κι ενώ ο προγραμματισμός ήταν να λειτουργήσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου ,λόγω προβλήματος με τον ναυαγοσώστη(ενός θέματος γνωστού στην διοίκηση από τον Ιανουάριο),ακόμη και το κλειστό WC στο Στρατιωτικό Γήπεδο δείχνουν εικόνες κυριολεκτικά σήψης.

Αυτές οι εικόνες γίνονται αντιληπτές από όλους μας και για αυτό το λόγο προέκυψε σχετικό ερώτημα από την κ.Ελπίδα Κουιμτζίδου εκ μέρους της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λογοδοσίας την περασμένη Τρίτη.

Προς μεγάλη μας έκπληξη η απάντηση που λάβαμε ,όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο, μετά το 01:13:00 περίπου, είναι πως όλα λειτουργούν εύρυθμα βάσει ενός στρατηγικού σχεδίου της αρμόδιας Αντιδημαρχίας…

Στον αντίποδα άλλοι εκλεγμένοι με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής ζητούν δημόσια συγνώμη για την κλίμακα που έχουν λάβει τα προβλήματα.

Συμπερασματικά,ζητούν συγνώμη οι αναρμόδιοι ,ενώ οι αρμόδιοι ζουν σε virtual reality…

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button