ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

 

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, 7 Ιουνίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στις περιοχές της εισόδου της Χερσονήσου, του γηπέδου, του πρατηρίου υγρών καυσίμων AVIN, του καταστήματος Lidl, των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού Χερσονήσου, της ιδιοκτησίας Δανελάκη και στις περιοχές του ΚΕΠ & Υποθηκοφυλακείου, του Κέντρου Υγείας, του Πολιτιστικού Κέντρου Χερσονήσου, του Ρωμαικού υδραγωγείου, των ξενοδοχείων Palatia vilage και Bellos. Επίσης στις οδούς Ξυλούρη, Φιλικής εταιρίας κα Ελευθερίας μετά παρόδων.                  

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στο Μασταμπά στην πλατεία Γρ. Λαμπράκη στις οδούς Αντ. Καστρινάκη από την οδό Ιλ. Κατσούλη έως τη λεωφ. Γ. Παπανδρέου, λεωφ. Γ. Παπανδρέου από τη λεωφ. Ιωνίας μέχρι τη λεωφ. Α. Παπανδρέου, λεωφ. Α. Παπανδρέου από τη λεωφ. Γ. Παπανδρέου έως την οδό Λουκά Πετράκη, Απ. Ροδίου από τη λεωφ. Γ. Παπανδρέου έως την οδό Μαγγανάρηδων. Επίσης στις οδούς Διός και Μαγγανάρηδων.             

Από 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στην περιοχή του ΚΕΠ και του υποθηκοφυλακείου Χερσονήσου, στην περιοχή του Δημοτικού parking και του εργοταξίου Βουράκη.                          

Από 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στο Κοκκίνη Χάνι, στην περιοχή της ταβέρνας Πέτρος, στην οδό Δημοκρατίας και στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Βενέρη.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στην περιοχή Δρυμίσκος χωριό.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button