Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Εύσημα Μουριάδη σε Ανδρέα Καραπιπερίδη και Γιώργο Μακαρατζή

Τα συγχαρητήρια του προς τους δύο Καβαλιώτες συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο Μακάο της Κίνας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Καβάλας. Με μήνυμα του τονίζει ότι τόσο ο έμπειρος τεχνικός και ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής ως άξιοι εκπρόσωποι του καβαλιώτικου μπάσκετ, κατέθεσαν τα διαπιστευτήρια τους στο παρκέ και οδήγησαν το σχολείο σε μία ανεπανάληπτη επιτυχία.

Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρει:

«Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τον Ανδρέα Καραπιπερίδη και τον Γιώργο Μακαρατζή για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξήχθη στο Μακάο της Κίνας.

Ο έμπειρος τεχνικός και ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, άξιοι εκπρόσωποι του καβαλιώτικου μπάσκετ, κατέθεσαν τα διαπιστευτήρια τους στο παρκέ και οδήγησαν το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης σε μία ανεπανάληπτη επιτυχία.

Η εν λόγω διάκριση δεν αποτελεί απλά το επιστέγασμα της κοπιαστικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, αλλά το διαβατήριο του Γιώργου και των υπολοίπων παιδιών της πρωταθλήτριας κόσμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την σταδιακή καθιέρωση τους στην ελίτ του συγκεκριμένου αθλήματος.

Εύχομαι, με την καθοδήγηση των προπονητών και των γονιών τους, να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρα που έχουν στο ελπιδοφόρο ξεκίνημα της καριέρας τους».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button