ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εφιάλτης για 12χρονη στην Μαγιόρκα: 49χρονος την κρατούσε ως σκλάβα του σεξ επί πέντε χρόνια

Έναν αδιανόητο εφιάλτη φαίνεται ότι ζούσε από 5 ετών, ένα 12χρονο κορίτσι στη Μαγιόρκα της Ισπανίας καθώς ένας 49χρονος άνδρας, την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ

Την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως ζούσε ένα 12χρονο κορίτσι στη Μαγιόρκα της Ισπανίας καθώς ένας 49χρονος άνδρας, την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ επί πέντε χρόνια σερί.

Ασφαλώς η τοπική κοινωνία στο νησί της Μαγιόρκα, σύμφωνα με τον ιστότοπο newpost.gr, βρίσκεται σε σοκ από την υπόθεση παιδεραστίας που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τι ανέφερε η ισπανική αστυνομία

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ισπανική αστυνομία, ένας 49χρονος άνδρας συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι κρατούσε επί πέντε χρόνια φυλακισμένη μια 12χρονη. Το παιδί ήταν κλειδωμένο σε μια τρύπα σε υπόγειο κάτω από το γραφείο του 49χρονου, ο οποίος την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ, σε μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την πολύκροτη ιστορία της Νατάσα Κάμπους στην Αυστρία.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης συγκλονίζουν, καθώς ο 49χρονος, ο οποίος δεν είχε ποινικό μητρώο, το 2015 ταξίδεψε σε αφρικανική χώρα, με σκοπό να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. Δεν τα κατάφερε ωστόσο, λόγω της γραφειοκρατίας. Στη διάρκεια του ταξιδιού του ωστόσο βρήκε τη μητέρα του κοριτσιού και της υποσχέθηκε μια καλύτερη ζωή.

Είχε κάνει εικονικό γάμο με τη μητέρα της 12χρονης και την εκβίαζε

Η γυναίκα στην αρχή αρνήθηκε, ωστόσο μετά από χρόνια αποδέχθηκε την πρόταση, οι δυο τους έκαναν εικονικό γάμο και μετακόμισε με την κόρη της στη Μαγιόρκα. Η μητέρα της 12χρονης έμεινε για κάποια χρόνια με τον δράστη, αλλά στη συνέχεια έδωσε τέλος στον εικονικό γάμο και μετακόμισε σε δικό της σπίτι. Η κόρη της όμως έμεινε με τον 49χρονο, ο οποίος φέρεται να απειλούσε τη γυναίκα ότι θα την καταγγείλει και θα απελαθεί.

Ο άνδρας κράτησε την επιμέλεια του κοριτσιού και για πέντε χρόνια την κακοποιούσε σεξουαλικά, μετατρέποντάς την σε σκλάβα του σεξ, ενώ στα πλάνα του ήταν να φέρει στη Μαγιόρκα και την αδελφή της 12χρονης. Υπό τον φόβο να πάθει και η άλλη κόρη της τα ίδια, η γυναίκα ζήτησε βοήθεια από την οργάνωση «Hermanas Oblatas», που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Στην έφοδο που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι του 49χρονου, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Συνεχίζεται η έρευνα σχετικά με το αν ο άνδρας είχε καταγράψει τους βιασμούς της 12χρονης και μοιραζόταν το υλικό με άλλους παιδεραστές στο διαδίκτυο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button