Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Στερεά: Δείτε που υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο το νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση την κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 σε όλο το μήκος της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας (προς διευκόλυνση κίνησης των οχημάτων που εκτρέπονται από την Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα).

  • Εξαιρούνται:
    (α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας

(β) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε Φθιώτιδα και Εύβοια, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων:

 

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:

στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ Λαμίας, στο ύψος της τοποθεσίας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έως την επιχείρηση «ΚΑΡΒΕΛΗΣ» (συνεχίζει η διακοπή από την 04-09-2022),

από την 34 η χ/θ έως την 52,800 η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας και έως την 54,500 η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρδίτσας και

στην Επ. Οδός Μύλων – Πελασγίας, στο ύψος της επιχείρησης «ΠΑΚΟ».

 

ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:

στην 1 η χ/θ της Επ. Οδού Σηπιάδας – Καλαμούδι (περιοχή Ρετσινόλακκος) και

στην παραλιακή οδό από το ύψος του κόμβου Νησιώτισσας (είσοδος για Ν. Πύργο) έως και τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Ν. Πύργου  – Ωρεών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button