ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Λάρισα: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο μετά από καταδίωξη – «Είναι συντετριμμένος» λέει ο δικηγόρος του (vid)

Ο αστυνομικός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 20χρονο

Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την παρουσίασή του στον Εισαγγελέα σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου, ο 45χρονος αστυνομικός που χθες, Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο Σύριο μετά από κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου οχήματος έξω από τη Λάρισα.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 20χρονο. Όπως φέρεται να υποστήριξε του φώναξε να σταματήσει και κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν τον πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο. Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με το newsit.gr.

«Πρώτον ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη. Δεύτερον όπως ενημερωθήκαμε από τον κύριο εισαγγελέα διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Ήδη ο εντολέας μου είναι ελεύθερος. Δεν έχω δικαίωμα να σας πω περισσότερα επί της υποθέσεως και της ποινικής δικογραφίας, διότι η υπόθεση εξελίσσεται αυτή τη στιγμή.» είπε ο δικηγόρος του αστυνομικού κ. Δημοσθένης Γούλας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button