ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά – Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο

Αδιανόητες σκηνές σε κατάστημα μίνι μάρκετ στα Χανιά σήμερα αργά το απόγευμα. Άμεση επέμβαση της αστυνομίας, το ΕΚΑΒ μετέφερε τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά όταν ένας άνδρας, που απεδείχθη στη συνέχεια «γνωστός» της αστυνομίας, εισήλθε σε μίνι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών στα Χανιά.

Ο άνδρας για άγνωστους λόγους τραυμάτισε στο πόδι με όπλο τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια με ξύλινο αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα, που εργάζονται στο κατάστημα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις τραυματίες είναι αλλοδαποί, ηλικίας οι δύο περίπου 35 ετών και ο τρίτος κοντά στα 60. Με βάση τις ίδιες πηγές, οι τρεις αλλοδαποί ανέφεραν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από έτερους αλλοδαπούς από μια μοτοσικλέτα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε του τραυματίες όπου τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button