Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Βασίλειος Χονδρός: «Η νέα γενιά είναι υπεύθυνη να φέρει την αλλαγή»

“Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι χόμπι, επάγγελμα ή παιχνίδι, αλλά καθήκον! Η απόφαση να εκτεθείς…σοβαρή, προερχόμενη από ώριμη σκέψη, αλλά και σιγουριά πως είσαι έτοιμος να προσφέρεις τα μέγιστα στον συνάνθρωπο και τον τόπο σου ανεξαιρέτως συνθηκών”, αυτό είναι το μήνυμα του υποψήφιου Συμβούλου Δ. Κοινότητας Νέας Αρτάκης με τον συνδυασμό Aλλάζουμε – Συνεχίζουμε, της Έλενας Βάκα.

Ο Βασίλης Χονδρός, δηλώνει παρών και υπογραμμίζει: “Η νέα γενιά είναι υπεύθυνη να φέρει την αλλαγή, όντας μη ευχαριστημένος με το καλό και επιδιώκοντας το καλύτερο!

Τα μεγάλα λόγια και οι φανφάρες δεν είναι του χαρακτήρα μου. Σκοπός δεν είναι η δημιουργία εντυπώσεων προεκλογικά, αλλά οι πράξεις και τα αποτελέσματα έπειτα. Βγαίνω μπροστά έχοντας ως βάση τις αξίες που με μεγάλωσε η οικογένεια μου και οδεύοντας με ηθική, όρεξη για δουλειά, τεχνογνωσία, νέες ιδέες, διαφάνεια και ρεαλισμό!

Στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνεισφορά στον τόπο μας. Ένας τόπος πονεμένος που κατάφερε να εξελιχθεί στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Εύβοιας. Μία πόλη που ομορφαίνει μέρα με τη μέρα!

Φτάνοντας στο τέλος του δρόμου, είμαι στην ευχάριστη θέση να ζητήσω τη στήριξη σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ζητώ τη 1 από τις 2 ψήφους σας για τη κοινότητα της Ν. Αρτάκης!

Η 8η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα ορόσημο για τον τόπο, καθώς θα είναι εκείνη που θα διασφαλίσουμε τη συνέχιση της ανάπτυξης και της προόδου!”, καταλήγει.

Ελάτε να συνεχίσουμε μαζί!

Τον τρόπο τον γνωρίζουμε!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button