ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Οι Αντιπρυτάνεις έκαναν στην Υφυπουργό μια συνοπτική παρουσίαση του Πολυτεχνείου Κρήτης και την ενημέρωσαν σχετικά με τις σπουδές και την έρευνα σε τεχνολογικά αντικείμενα αιχμής, που διεξάγεται στο Ίδρυμα

Το Πολυτεχνείο Κρήτης επισκέφτηκε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024.

Την Υφυπουργό υποδέχθηκαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας Καθηγητής Κωνσταντίνος-Αλκέτας Ουγγρίνης, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών, Τεχνικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Αριστομένης Αντωνιάδης, η Αντιπρύτανις Οικονομικών και Ανάπτυξης Καθηγήτρια Δανάη Βενιέρη και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας Αναπληρωτής Καθηγητής Φώτιος Κανέλλος.

6

Οι Αντιπρυτάνεις έκαναν στην Υφυπουργό μια συνοπτική παρουσίαση του Πολυτεχνείου Κρήτης και την ενημέρωσαν σχετικά με τις σπουδές και την έρευνα σε τεχνολογικά αντικείμενα αιχμής, που διεξάγεται στο Ίδρυμα. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στη διεθνή αναγνώριση, την εξωστρέφεια και τις συνεργασίες του Πολυτεχνείου Κρήτης με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

6

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ακαδημαϊκή δραστηριότητα και την καινοτόμο έρευνα που διεξάγεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης, τονίζοντας ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες ανάπτυξης και αναβάθμισης του Ιδρύματος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button