Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Επίθεση αγέλης σκύλων σε ανήλικο παιδί στα Κοίλα Κοζάνης – Έντονη διαμαρτυρία του γονέα – ” Πρέπει να γίνει το κακό για να λάβουν τα μέτρα τους οι αρμόδιοι;”- Τι λέει ο πατέρας του παιδιού στο KOZANILIFE.GR

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε γονέας στο KOZANILIFE.GrR, για την επίθεση που δέχτηκε το ανήλικο παιδί του, το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου στα Κοίλα Κοζάνης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το παιδί ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, δέχτηκε απρόκλητα επίθεση από μια αγέλη , περίπου 10 αδέσποτων σκύλων .

Το ανήλικο  παιδί άρχισε να τρέχει, εγκατέλειψε το ποδήλατο του έντρομο και εισέβαλε στο πρώτο σπίτι που βρήκε μπροστά του , προκειμένου να διαφύγει της αγέλης .

Αφού ενημερώθηκαν οι γονείς του παιδιού, το παρέλαβαν σε κατάσταση σοκ.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, πρόκειται για ένα καθημερινό περιστατικό που αποτελεί πλέον κίνδυνο τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους ενήλικες και πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο που ο καιρός είναι καλός και ο κόσμος βρίσκεται έξω, αλλά και για τα ανήλικα παιδιά που παίζουν ξένοιαστα στις γειτονιές του χωριού.

“Πάνω από όλα είμαστε φιλόζωοι, αλλά πλέον τίθεται θέμα ασφάλειας για όλους μας. Αν πάθαινε το οτιδήποτε το παιδί μου , δεν ξέρω που μπορεί να έφτανα…Δηλαδή , θα πρέπει να πάρουν οι γονείς την κατάσταση στα χέρια τους για να λυθεί το ζήτημα;

Καλώ τους αρμόδιους να πάρουν θέση και να δώσουν λύση  . Διαφορετικά θα κινηθώ ανάλογα και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, για να προστατέψω το παιδί μου “.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button