ΚρήτηΤοπικές Είδησης

O Αλμυρός με επτά γκολ πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Το τελευταίο εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ εξασφάλισε με χαρακτηριστική άνεση σήμερα ο Αλμυρός, επικρατώντας με 1-7 της Αγίας Βαρβάρας και επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μανόλης Σουτζής έκανε αρκετές αλλαγές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά και παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο παρουσίας στο πρωτάθλημα.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Αγία Βαρβάρα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει 1-1 με τον Καλομοίρη το γκολ του Ξενοκτιστάκη, με το οποίο είχε προηγηθεί ο Αλμυρός, ο οποίος από εκεί και πέρα πάτησε γκάζι και έφτασε στην επικράτηση με ευρύ σκορ.

Πέρα από τον Ξενοκτιστάκη, δύο γκολ σημείωσε ο Ρέγες και από ένα οι Καστελλιανάκης, Τσαγκαράκης, Αγαπάκης και Σουρνάκης, ενώ για τον 16χρονο Τσαγκαράκη αυτό ήταν το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Αλμυρού.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Λιδοργινάκης, Κουκλίδης, Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σαμωνάκης, Σόρρα, Γαρεφαλάκης, Καλομοίρης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Γκόγκος, Τζαγκαράκης, Ξενοκτιστάκης, Βουϊδάσκης, Καστελλιανάκης, Τσαγκαράκης, Κοιλιάρας, Νικολακάκης, Κοκολογιαννάκης, Πακιουφάκης, Ρέγες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button