Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Εξιχνιάσθηκε άμεσα περίπτωση ληστείας σε βάρος 16χρονου στην πόλη της Κοζάνης

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (26-06-2024) πρωινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τέσσερις (4) ημεδαποί, εκ των οποίων μία 15χρονη, δύο 16χρονοι και ένας 17χρονος, για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες (26-06-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, κατόπιν συνεννοήσεως, η 15χρονη αφού οδήγησε τον 16χρονο σε συγκεκριμένο σημείο στην πόλη της Κοζάνης, τον πλησίασαν έτεροι τρείς (3) ανήλικοι και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν από κοινού το κινητό του τηλέφωνο, ενώ η 15χρονη βρισκόταν στο σημείο καθ΄ όλη τη διάρκεια τέλεσης της ληστείας.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και μετά από επισταμένες αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν και εντοπίσθηκαν χθες (26-06-2024) το πρωί στην πόλη της Κοζάνης, όπου και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους δράστες συνολικά βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • -2- σιδερογροθιές,
  • -4- κινητά τηλέφωνα,
  • -1- κουκούλα τύπου fullface και
  • -1- δερμάτινη ζώνη.

 

Επιπρόσθετα, οι κηδεμόνες των κατηγορουμένων συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης,  ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button