Διεθνής επικαιρότητα

Ολλανδία-Ελλάδα: Στις 21:45 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Στις 21:45 (ALPHA- Novasports Prime) θα αρχίσει στο «Φίλιπς Στάντιον» του Αϊντχόφεν το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στην Ολλανδία, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες έχουν ηττηθεί στη Γαλλία από τους «Μπλε», η βαθμολογική σημασία του αγώνα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα για την εθνική μας θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του προσεχούς Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (αμφότερες διεκδικούν μια από τις δύο πρώτες θέσεις).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ. Ο ίδιος είχε διευθύνει τη ρεβάνς Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που έληξε με τη σπουδαία πρόκριση της ελληνικής ομάδας στα πέναλτι.

Συνολικά, Ελλάδα και Ολλανδία έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε εννέα παιχνίδια. Η «γαλανόλευκη» έχει μόνο μια νίκη (2-1), στο τελευταίο φιλικό πριν από επτά χρόνια, επίσης στο Αϊντχόφεν.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βλαχοδήμος θα  βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέτσο – Χατζηδιάκο να συνθέτουν το αμυντικό μας δίδυμο και τους Τσιμίκα – Ρέτσο να παίρνουν θέση στα δύο άκρα της άμυνας.

Οι Σιώπης, Κουρμπέλης και Μπακασέτας θα ξεκινήσουν στον άξονα, οι Μάνταλος και Μασούρας θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Παυλίδης να είναι στην κορυφή.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολλανδία: Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ, Χάκπο

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button