ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ελεύθερη με όρους 42χρονη για απόπειρα ληστείας λόγω φτώχειας – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία της στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, μια 42χρονη γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας σε επιχείρηση εμπορίας χαρτικών ειδών.

Στην γυναίκα τέθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της. Η 42χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε στην απολογία της , ότι έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, η ίδια και το παιδί της, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών.

Η γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στον Βόλο, διότι εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας χαρτικών ειδών, ιδιοκτησίας 48χρονου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη της.

Η 42χρονη, εμποδίστηκε από τον καταστηματάρχη ενώ πελάτες που βρισκόταν στο κατάστημα αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και κάλεσαν την Αστυνομία. Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, η δράστιδα ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μία κουκούλα τύπου «full face», και ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης.

Πηγή: magesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button