Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

« Κάθε νίκη εκτός έδρας είναι σημαντική!»

Dodekanisos

Ο Παναγιώτης Σπάρταλης ανέλαβε την προπονητική ηγεσία του Ιαλύσου τον Δεκέμβριο του 2022. Εκ τότε μετράει ένα κύπελλο Δωδεκανήσου το οποίο κατέκτησε με αντίπαλο την ΑΕΡ Αφάντου (4-3) στα πέναλτι (2-2 καν. διάρ.) για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023. Η ομάδα του φέτος αγωνίζεται στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το Σάββατο (07/10) πήραν μια σημαντική νίκη επί της Θύελλας Ραφήνας με 0-2 και με αφορμή το θετικό αποτέλεσμα μας παραχώρησε κάποιες δηλώσεις.

– Πήρατε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας. Τι είναι αυτό που κρατάτε και τι πρέπει να βελτιώσετε εν όψη της συνέχειας;

– «Κάθε νίκη εκτός έδρας είναι σημαντική για εμάς. Κρατάω την αντίδραση που είχαμε μετά την ήττα από την Μαρκό και με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν άδικη. Τα παιδιά αντέδρασαν σωστά, ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του παιχνιδιού και πήραμε μια δίκαιη νίκη επί την Θύελλας Ραφήνας.»

– Από τα μέχρι τώρα παιχνίδια ποιες ομάδες πιστεύετε ότι είναι φαβορί ;

– « Πιστεύω ότι είναι η Κόρινθος και η Ρόδος, είναι νωρίς για να πω και άλλη ομάδα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δίνω ένα προβάδισμα σε αυτές τις δύο.»

– Τι θα πρέπει να προσέξετε στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15/10) με την Κόρινθο ;

– « Παίζουμε με μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Στην έδρα μας δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσουμε την νίκη.. Θα πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και να μειώσουμε τα ατομικά λάθη τα οποία κάνουμε κυρίως στην έδρα μας. »

– Ποιος είναι ο στόχος τις ομάδας για φέτος;

– « Να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα έχει κυρίως νεαρούς Ροδίτες ποδοσφαιριστές. Επίσης θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη παραμονή διότι βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια και κοιτάμε το κάθε ένα ξεχωριστά. »

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button