Διεθνής επικαιρότητα

Εθνική: Μπήκε στις προπονήσεις ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμμετέχει στην προπόνηση και να είναι έτοιμος για τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του σε φιλική αναμέτρηση της εθνικής αυτό το καλοκαίρι συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής, την Τετάρτη (26/6) εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά που αρχίζει στις 2 Ιουλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός στη φιλική αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο και την, Πέμπτη (27/6, 20:00, ΕΡΤ2) θα αγωνιστεί απέναντι στις Μπαχάμεςστον δεύτερο αγώνα της «επίσημης αγαπημένης», στο Τουρνουά «Ακρόπολις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, αυτό προανήγγειλε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Βασίλης Σπανούλης, μετά την ευρεία νίκη επί της εθνικής Μαυροβουνίου.

Στο ΣΕΦ, βρέθηκαν και δύο παλαίμαχοι διεθνείς γκαρντ με μετάλλια και σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της εθνικής. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησαν στους Έλληνες διεθνείς, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Συγκεκριμένα, τους είπαν: «Έχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Έλληνες».

Ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς βρέθηκαν μετά από πολύ καιρό στο… παρκέ με τους πρώην συμπαίκτες τους στην εθνική, Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη, καθώς οι τρεις τελευταίοι προσφέρουν από άλλο πόστο πλέον τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button