ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι εθελοντές της ομάδας «Zourania» στολίζουν τον Επιτάφιο

Τα μέλη της ομάδας, με αγάπη και επιμέλεια, δημιούργησαν έναν μικρό Επιτάφιο στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας, τον οποίο θα στολίσουν ενόψει της Μεγάλης Παρασκευής

Στο πλαίσιο της εθελοντικής της δράσης, η ομάδα τσιγγάνων γυναικών “Zourania” στόλισε Επιτάφιο στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας. Όπως αναφέρουν σε σχετικό τους μήνυμα, «με μεγάλη χαρά και περηφάνια, η εθελοντική ομάδα δράσης των τσιγγάνων γυναικών “Zourania” ανακοινώνει την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου στον καταυλισμό τους.

Τα μέλη της ομάδας, με αγάπη και επιμέλεια, δημιούργησαν έναν μικρό Επιτάφιο στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας, τον οποίο θα στολίσουν ενόψει της Μεγάλης Παρασκευής.

Η δημιουργία αυτού του Επιταφίου αντιπροσωπεύει την έκφραση μιας θετικής πρωτοβουλίας, που αποδεικνύει τη δύναμη της αλληλεγγύης και της κοινοτικής συνεργασίας, καθώς και τη σημασία του σεβασμού και της διατήρησης των παραδόσεων και του πνεύματος της προσφοράς. 

Καλούμε θερμά τους πολίτες του Ηρακλείου να προσέλθουν στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας τη Μεγάλη Παρασκευή και να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο. Η παρουσία και ο σεβασμός σας αποτελούν ένα σημαντικό μήνυμα υποστήριξης και αναγνώρισης προς αυτές τις γυναίκες, οι οποίες με το έργο τους εμπνέουν και ενδυναμώνουν ολόκληρη την κοινότητα». 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button