Διεθνής επικαιρότητα

Δ. Κουτσούμπας στη σύσκεψη Σωματείων και φορέων για τη ΛΑΡΚΟ: Είστε ήδη νικητές, η τελική νίκη θα έρθει γρήγορα!

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παραβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη σύσκεψη Σωματείων και φορέων για τη ΛΑΡΚΟ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ και βουλευτής, τα μέλη του ΠΓ Κώστας Παρασκευάς και Γιάννης Πρωτούλης, τα μέλη της Γραμματείας της ΚΕ Κώστας Μπάτσικας και Νίκος Μαυροκέφαλος και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ.

Ο Δ. Κουτσούμπας παίρνοντας τον λόγο στη σύσκεψη τόνισε: «Για άλλη μία φορά είμαστε παρόντες εδώ, μαζί σας όπως κάθε μέρα, κάθε ώρα, όλα αυτά τα χρόνια σε έναν δίκαιο, σε έναν ηρωικό, μεγάλο αγώνα, που τα καταφέρατε με το κεφάλι ψηλά, με αξιοπρέπεια, με δύναμη, με αντοχή και έτσι συνεχίζουμε. Έτσι να συνεχίσετε παρά τις συνεχείς προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού, των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα, της σημερινής κυβέρνησης να σας καθυποτάξει, να σας γονατίσει με τρομοκρατία, με συκοφαντίες με ένα σωρό άλλα τερτίπια και επικίνδυνα παιχνίδια που παίζει σε βάρος σας, σε βάρος του λαού όλης της περιοχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είστε όρθιοι! Έτσι να παραμείνετε, ενωμένοι σαν γροθιά μέχρι να ξανανάψει αυτή εδώ η τσιμινιέρα, μέχρι να είναι μέσα στη ΛΑΡΚΟ όλοι οι εργαζόμενοι για δουλειά, μέχρι τα καμίνια, οι μηχανές να ανάψουν ξανά, όπως λέει και το σύνθημά σας. Και από κει και πέρα κάθε ώρα πάλι, κάθε μέρα μπροστά μέχρι την οριστική νίκη, που αυτή θα είναι όταν περάσει όλος αυτός ο πλούτος που εσείς παράγετε πραγματικά στα δικά σας χέρια, όταν η ΛΑΡΚΟ θα γίνει κοινωνική ιδιοκτησία, όταν θα είναι για το συμφέρον το δικό σας, των πολλών, στα χέρια σας και όχι για τα συμφέροντα των λίγων, των κηφήνων, των ληστών, των καπιταλιστών. Μπράβο σας! Συνεχίζουμε έτσι, θα είμαστε εδώ κάθε μέρα» πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας και τόνισε καταλήγοντας:

«Μία κουβέντα μόνο, γιατί δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά μόνο για πράξεις, κρατήστε την ενότητά σας, να είστε ενωμένοι σα γροθιά όλοι οι εργάτες, οι εργαζόμενοι σε κοινωνική συμμαχία με τους αγρότες εδώ της περιοχής, όλης της χώρας, με τους εμπόρους επαγγελματίες, με τα παιδιά σας, τους μαθητές, τους καθηγητές τους, με όλο τον λαό της περιοχής, με τις γυναίκες και τις οικογένειές σας, γιατί πρέπει να μείνετε εδώ, μέσα στη ΛΑΡΚΟ, μέσα στα σπίτια σας, τα παιδιά σας να είναι στα σχολειά και να αναπτύσσεται η περιοχή, να αναπτύσσεται ο τόπος, να προχωράμε μπροστά. Το ΚΚΕ θα είναι, το υποσχόμαστε, μαζί σας μέχρι τη νίκη! Είστε ήδη νικητές, η τελική νίκη θα έρθει γρήγορα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button