ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μαλεβίζι: “Έφυγε” ξαφνικά ο 35χρονος Γιάννης – «Καλό ταξίδι, αδερφέ μου», γράφει ο Μενέλαος Μποκέας για τον φίλο του

Ο Γιάννης Άσπρης, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία τα ξημερώματα της Κυριακής επιστρέφοντας από την εργασία του και κατέληξε αμέσως

Πένθος στο Μαλεβίζι – και όχι μόνο – από την απώλεια του Γιάννη Άσπρη, ενός νέου ανθρώπου που άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά. Ο μόλις 35 χρονών Γιάννης ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία τα ξημερώματα της Κυριακής επιστρέφοντας από την εργασία του και κατέληξε αμέσως, χωρίς να προλάβουν οι δικοί του καν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Άσπρης είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γαζίου, ενώ ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί 3 ετών και το επάγγελμά του ήταν μάγειρας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4 σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Μενέλαος Μποκέας: «Καλό ταξίδι, αδερφέ μου»

Εκφράζοντας τη θλίψη του για τον χαμό του φίλου του, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία συνοδεύοντάς τη με λόγια αποχαιρετισμού. 

Συγκεκριμένα ο Μενέλαος Μποκέας έγραψε για την απώλεια του φίλου του Γιάννη Άσπρη: «Αγαπημένε μου, Γιάννη! Τα λόγια είναι φτωχά για να σε αποχαιρετίσω. Δεν περιγράφεται ο πόνος της απώλειας σου. Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Για όλα. Καλό σου ταξίδι, αδερφέ μου».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button