ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές και μια παρουσιάστρια στο στόχαστρο για υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές και μια παρουσιάστρια στο στόχαστρο για υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το «κόσκινο» των ελεγκτικών αρχών τα φορολογικά δύο ακόμη τραγουδιστών και μίας παρουσιάστριας

Την ώρα που η δέσμευση της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου για υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έρχονται στο φως πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι δύο ακόμη διάσημοι τραγουδιστές και μία πασίγνωστη παρουσιάστρια βρίσκονται επίσης στο «κάδρο» των ελεγκτικών Αρχών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε την Παρασκευή (05/07) η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι οικονομικές δραστηριότητες δύο ακόμη τραγουδιστών και μίας γνωστής παρουσιάστριας περνούν από το «κόσκινο» των ελεγκτικών Αρχών.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Πρόκειται για δύο πολύ γνωστούς τραγουδιστές αντίστοιχου βεληνεκούς και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Άρχισε ένας έλεγχος πριν από 3 μήνες, έχουν μπει όλα τα φορολογικά τους στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Είναι πολύ γνωστά πρόσωπα και θα εκπλαγούμε».

Οι πληροφορίες αυτές έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και αναμένεται με αγωνία η εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς τα ονόματα των εμπλεκομένων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλο θόρυβο στον κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button