ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κεντρικός κυκλικός κόμβος στην Σητεία

Ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την πόλη αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα

Δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία ο κεντρικός κυκλικός κόμβος στη συμβολή των οδών Α. Παπανδρέου – Π. Βαρθολομαίου, παρουσία του Δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη, του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Νίκου Φυγετάκη και οργάνων της τροχαίας.

Η κυκλοφοριακή διευθέτηση στο σημείο ήρθε να ολοκληρώσει την συνολική παρέμβαση η οποία έχει γίνει, μετά τις επιπτώσεις της πλημμύρας, με εργασίες αποκατάστασης στο δίκτυο απορροής των ομβρίων υδάτων και στον ασφαλτοτάπητα.

Εφαρμόζοντας με ακρίβεια τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και υιοθετώντας τις απαιτούμενες κυκλοφορικές ρυθμίσεις, σε συνεργασία του Δήμου Σητείας και του τμήματος της Τροχαίας, οι παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο κόμβο ήταν αναγκαίες προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινότητα δημοτών και επισκεπτών αλλά και η ασφαλή διέλευση τους.

Ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την πόλη αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα.

Η λειτουργικότητα μιας πόλης είναι το ζητούμενο και για τον δημότη αλλά και για τον επισκέπτη και αυτό είναι προτεραιότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Η βελτίωση της καθημερινότητα όχι μόνο μέσα στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την έκταση των δημοτικών διαμερισμάτων παραμένει κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button