Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Οι επισκέψεις της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα

Τα Δικαστήρια Χαλκίδας και το Κτηματολόγιο Χαλκίδας επισκέφθηκε η Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενα Βάκα, με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της.

Αρχικά η Έλενα Βάκα βρέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας, στο Εφετείο Χαλκίδας, στο Ειρηνοδικείο Χαλκίδας, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Χαλκίδας και στο Πταισματοδικείο Χαλκίδας, όπου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους τους και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους συναδέλφους της, δεσμευόμενη ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής για τη εύρυθμη λειτουργία των χώρων όπου στεγάζονται τα Δικαστήρια στην πόλη της Χαλκίδας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κτηματολόγιο Χαλκίδας.

 

Επίσκεψη της Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, στο ΙΚΑ Χαλκίδας και στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας

Το ΙΚΑ Χαλκίδας και το Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, η Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενα Βάκα, με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της.

Αρχικά η Έλενα Βάκα βρέθηκε στο ΙΚΑ Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργο Κελαϊδίτη με τον οποίο και συζήτησαν για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Χαλκιδέων με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

The post Οι επισκέψεις της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button