ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Αταμάν από την Euroleague

Αφορούν στα σχόλιά τους για τη διαιτησία μετά τα όσα έγιναν στο Game 1 με τη Μακάμπι…

Η Euroleague γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) τις ποινές προς τον Εργκίν Αταμάν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα σχόλιά τους για τη διαιτησία μετά τα όσα έγιναν στο Game 1 της σειράς των play off με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τούρκος τεχνικός των «πράσινων» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις δηλώσεις που έκανε για τη διαιτησία του αγώνα με τους Ισραηλινούς και με άλλες 5.000 ευρώ για το γεγονός πως «…δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς της Λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα media πριν από τον δεύτερο αγώνα της σειράς».

Παράλληλα, η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για την ανακοίνωσή της την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: 

«Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις σχετικά με περιστατικά που σημειώθηκαν την πρώτη εβδομάδα των Playoffs της Euroleague Turkish Airlines.

-Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Εργκίν Αταμάν, Προπονητή του Παναθηναϊκού Αθηνών, για τη δημόσια δήλωσή του σχετικά με την απόδοση των διαιτητών μετά τον 1ο αγώνα των Playoffs της EuroLeague, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.

-Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τη δημόσια δήλωσή του σχετικά με την απόδοση των διαιτητών μετά τον Αγώνα 1 των Playoffs της EuroLeague, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.

-Ο Εργκίν Αταμάν, Προπονητής του Παναθηναϊκού Αθηνών, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ, για μη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των μέσων ενημέρωσης πριν από τον αγώνα 2 των Playoffs της EuroLeague, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.κ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button